marți, 14 iunie 2016

Videochatul este jobul perfect

Videochatul este jobul perfect?
Cu siguranta da, intrucat toate modelele obtin salarii mari prin distractie, iar a doua zi revin la serviciu cu placere. Conditiile propuse sunt foarte bune, echipele sunt alcatuite doar din personal feminin ce creeaza un grup unit, care se ajuta intre ele oricand este nevoie. Nu oricine isi doreste sa aiba un program flexibil alcatuit din mai multe ture din care pot alege, astfel incat sa poata avea suficient timp liber pentru viata personala? Nu oricine isi doreste sa lucreze 100% legal, pe baza unui contract individual de munca si sa stie ca ajuta prin contribuirea cu taxe si impozite la bugetul statului?
Comunicare
La videochat este grozav ca tot ceea ce trebuie sa faci este sa stii sa comunici cu cei din jur si sa iti faci cat mai multi prieteni din toata lumea. Ai la dispozitie propria camera frumos mobilata, o echipa intreaga de fotografi si make up artisti pregatiti sa iti puna in valoare toate calitatile, dar si aparatura de ultima generatie, astfel incat sa nu te plictisesti pana se incarca o pagina web.
Fara obligatii
Tu esti cea care decide modalitatea in care sa abordezi o discutie cu un membru al site-urilor cu care se colaboreaza, poti sa asculti muzica, sa dansezi, important este sa te simti bine si in largul tau. Nimeni nu te obliga sa faci ceva anume, iar daca un utilizator nu este politicos, ii poti bloca accesul catre webcamul tau pentru a nu te deranja.
Venituri
Vrei sa obtii printre cele mai mari salarii din Romania? Chiar daca nu ai experienta poti castiga incepand de la 3.000 de lei pe luna, iar pe masura ce iti imbunatatesti abilitatile de comunicare, veniturile pot depasi 10.000 de lei in scurt timp, in timp ce in cazul celor mai experimentate modele, salariile ajung si la 50.000 de lei lunar.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu