sâmbătă, 7 mai 2016

Alte avantaje ale unui studio profesionist

Studiourile de videochat sunt din ce in ce mai populare in ziua de azi, insa doar cele mai serioase au rezistat competitiei tot mai stranse de pe piata. In primul rand, un studio profesionist de videochat trebuie sa le ofere modelelor sale cele mai bune conditii de munca, sa functioneze 100% legal, sa asigure salarii foarte bune si traininguri de calitate pentru dezvoltare personala.

Intimitate

Studiourile de videochat au datoria de a asigura si respecta intimitatea angajatilor sai, motiv pentru care fiecare model va dispune de propria camera in care sa lucreze pe care o controleaza dupa bunul plac.

Training specializat

Echipa special alcatuita in vederea ghidarii modelelor in maximizarea si punerea in evidenta a calitatilor trebuie sa fie capabila sa raspunda la orice intrebare, oricand.

O echipa grozava

Cele mai multe studiouri de videochat sunt alcatuite din echipe grozave, de regula, doar din femei, de la asigurarea serviciilor de curatenie, la suport tehnic, make up artist sau traineri.

Legal

Modelele au la dispozitie doua contracte din care pot alege in functie de cum considera ca este mai bine: contract individual de munca ce presupune un salariu fix, fie un contract de colaborare pe baza caruia modelele vor beneficia de un procent din veniturile generate, de obicei, de 40%.

Alte avantaje ale unui studio profesionist

Modelele trebuie sa aiba la dispozitie si o echipa de fotografi profesionisti care sa fie capabili sa asigure cele mai grozave fotografii, ce pun in evidenta toate calitatile estetice ale fetelor. Nici suportul tehnic nu trebuie omis, deoarece ori de cate ori apare o problema tehnica, aceasta trebuie sa fie remediata in cel mai scurt timp. Programul flexibil este un mare avantaj, deoarece cine nu isi doreste sa aiba parte de salarii foarte ridicate, iar orarul sa fie alcatuit dupa bunul plac, in functie de viata privata?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu