duminică, 24 ianuarie 2016

Videochatul este unul dintre cele mai dorite joburi ale momentului



Videochatul este unul dintre cele mai dorite joburi ale momentului, ce permite fetelor sa aiba parte de venituri generoase, obtinute intr-un mediu foarte placut, lipsit de stres si cu un program flexibil. Astfel, daca iti doresti sa lucrezi in acest domeniu, trebuie sa stii ca studiourile din Iasi fac angajari, si poti alege sa iti desfasori activitatea fie de la studio, fie de la propriul domiciliu, chiar daca esti din oricare alt oras al tarii.

Activitate legala

Daca alegi sa lucrezi de acasa, se semneaza un contract de colaborare si vei primi un procent din veniturile generate, iar atunci cand activitatea se desfasoara de la studio, se semneaza un contract individual de munca, iar salariul este fix, insa ramane si posibilitatea ca modelele sa lucreze sub forma de colaborare. 

Salariu

Studiourile de videochat din Iasi, ofera pe langa salariul care debuteaza de la 1.000$ si pot ajunge pana la 5.000$ si bonusuri frecvente in functie de performanta. De asemenea, modelele au posibilitatea de a alege intre profilul adult si cel non adult, astfel ca activitatea lor presupune comunicarea cu membri ai site-urilor cu care se opereaza, in cazul profilului non adult fiind interzis insa dezbracatul. 

Discretie

Desi nu este o rusine, cele mai multe fete nu isi doresc ca apropiatii sa stie care este jobul lor, iar studiourile din Iasi ofera modelelor posibilitatea de a bloca accesul utilizatorilor din Romania, dar si alte tari populate de romani, precum Italia sau Spania, in functie de preferinte. 

Conditii

Pentru a putea lucra in acest domeniu trebuie sa ai varsta de minim 18 ani, sa fii indrazneaza, comunicativa, sociabila, serioasa, punctuala si sa cunosti limba engleza pentru a putea purta discutii cu utilizatorii, care vor plati pentru fiecare minut petrecut pe webcamul tau, iar cu cat sunt mai multi, cu atat cresc veniturile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu