luni, 29 iunie 2015

Consultatii pediatrie

Din nou am ajuns din pacate cu varu la consultatii pediatrie - ceea ce a insemnat sa pierd pe drumuri o gramada de timp pretios, nu am ami reusit nici sa ajung la timp la servici si sa-mi fac treaba cum trebuie (iar sefa aia nebuna este mereu cu ochii pe mine si pe ce pazesc) - de ddata asta am reusit sa ma si cert cu ea - asa seintampla cu catelele astea care urmaresc in viata doar o cariera, sunt nef*****, au o viata in care nimic nu conteaza mai mult decat locul de munca - poate doar sa strice ambianta in birou. Si bineinteles ca nu intelege problemele unei persoane care are un copil, doar ar fi culmea sa inteleaga.

Noric ca am gasit pe internet o firma care iti aduce doctor a domiciliu incazul in care este nevoie de ceva - este un fel de clinica privata, dar cu preturi foarte ok si lucreaza sub forma de abonament, ceea ce este chiar si mai bine.

Am facut un abonament pentru pediatrie deocamdata si sper sa ma mai destresez - pacat ca nnu pot sa mi trimit sefa la balamuc, asta chiar ar fi o treaba minuntata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu