luni, 13 februarie 2017

Lenjeriile 5d din bumbac schimba complet aspectul camerei


Oricine se bucura de inlocuirea lenjeriei de pat, aceasta fiind o ocazie potrivita pentru a schimba atmosfera din propriul dormitor, iar optiunile sunt nelimitate in acest sens. De asemenea, magazinul online Casa New Concept complica si mai mult alegerea deoarece propune numeroase variante, pentru toate gusturile, preferintele si necesitatile, la mare cautare in ziua de azi fiind lenjerii 5D din bumbac. Acestea se afla in topul preferintelor datorita faptului ca se adapteaza imediat la fiecare incapere in functie de modelul imprimat, insa si bumbacul este ideal la confectionarea lenjeriilor pentru ca este confortabil, placut la atingere si usor de intretinut.


Online

Multe persoane prefera sa cumpere din magazinele obisnuite lenjeria pentru ca au ocazia de a o simti inainte, insa Casa New Concept nu dezamageste niciodata si comercializeaza doar produse de calitate. Pentru a contracara dezavantajul ca produsele nu pot fi vazute inainte de a fi comandate, acestea vor putea fi returnate in cel mai scurt timp, fara probleme si fara batai de cap, astfel incat clientii sa se bucure in continuare de tot confortul. Mai mult, acestia au parte si de transport gratuit de fiecare data cand vor comanda produse in valoare de peste 400 de lei, in restul cazurilor, pretul transportului fiind de doar 20 de lei.


Intretinere

Nu trebuie omis nici faptul ca aceste lenjerii 5D din bumbac vandute de Casa New Concept sunt foarte usor de intretinut, iar clientii nu vor avea batai de cap in acest sens, ei trebuie doar sa respecte regulile mentionate si pe eticheta. Adica este interzisa folosirea substantelor de inalbire, masina trebuie setata la cel mult 40 de grade pentru a nu exista riscul ca modelul imprimat sa se deterioreze, in timp ce este nevoie de o atentie sporita in timpul calcarii cu fierul pentru ca lenjeria sa nu se arda.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu