vineri, 14 iunie 2019

Nu m-am stresat foarte tare cu examenul de bacalaureat


Examenul de bacalaureat reprezinta cel mai important pas din viata liceenilor si scopul acestora este sa obtina o nota cat mai mare care sa ii aduca mai aproape de universitatile de care sunt interesati. Totusi, invatatul nu se numara printre activitatile preferate ale adolescentilor, astfel ca memorarea tuturor informatiilor necesare pentru toate materiile se dovedeste a fi o adevarata povara. In schimb, nu este nevoie de tocit pentru a ajunge la cele mai mari performante, iar platforma Emedi vine cu o solutie mult mai moderna si mai eficienta de a invata.

Toate informatiile sunt bine structurate
In primul rand, Emedi vine cu o platforma foarte bine organizata unde ai acces la toate informatiile, fiind adunate intr-un singur lor. Acestea sunt si bine structurate, astfel incat sa iti fie cat mai comod sa inveti fiecare lectie si sa nu fii nevoit sa tocesti pentru a putea retine toate informatiile care conteaza.

Accesibil pe orice platforma
In al doilea rand, Emedi este o platforma bine pusa la punct, care e accesibila atat in varianta desktop, cat si de mobil. Cu alte cuvinte, poti sa inveti de acasa de pe laptop sau calculator, cat si de pe tableta sau telefon.

Profita de timpul de care dispui
Atunci cand esti plecat de acasa si ai niste timp la dispozitie, poti sa mai repeti lectiile si sa mai inveti cateva notiuni noi intrucat toate informatiile sunt disponibile chiar in telefonul tau. Cu siguranta, este foarte comod si orice elev va profita la maxim de timpul sau. Nu mai este nevoie de culegeri si carti in acest sens, cand totul se rezolva direct de pe telefon cu ajutorul platformei Emedi.

Feedback-ul este bine venit
Nu trebuie omis nici faptul ca Emedi aduce si feedback, ceea ce este foarte important in cadrul procesului de invatare pentru ca orice elev are posibilitatea de a identifica cu usurinta care sunt punctele sale slabe si care sunt notiunile pe care nu le stapaneste si asupra carora trebuie sa insiste.

Testeaza platforma chiar acum
De asemenea, aceasta platforma poate fi testata gratuit si nici nu macar nu trebuie sa se creeze un cont in acest sens. Astfel, elevii au posibilitatea de a se convinge de utilitatea Emedi si de rolul important jucat in procesul de invatare.

Gaseste pachetul care iti convine
Mai departe sunt propuse trei pachete din care sa se aleaga, iar cel mai accesibil ofera posibilitatea de a accesa platforma timp de o luna si costa 35 de lei. Pretul pe luna scade atunci cand se alege urmatorul pachet intrucat acesta costa 59 de lei, ceea ce presupune ca pentru o luna tariful devine 29.5 lei. Totusi, pachetul pentru trei luni este cel mai popular si acesta costa numai 59 de lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu