luni, 3 decembrie 2018

Cu alimentatia adecvata putem duce o viata sanatoasa


Putine persoane se bucura de un metabolism accelerat, prin intermediul caruia caloriile consumate nu sunt retinute de corp, astfel ca acestea trebuie sa fie arse prin alte mijloace, iar sportul este cea mai la indemana varianta. Pentru absorbtia grasimilor exista diferite solutii, iar la Doctormit vei afla tot ce trebuie sa stii in acest sens, astfel incat sa iti fie mai usor sa ajungi la greutatea dorita sau sa o mentii pe cea actuala.

Asadar, circa 1 gram de grasime presupune 9 calorii, pe cand un gram de carbohidrati duce mai putin de jumatate din aceasta valoare, iar acesta este motivul principal pentru care curele de slabire presupun alcatuirea unor diete cu cat mai putine grasimi. Orice actiune pe care o efectuam se bazeaza pe folosirea caloriilor, chiar si pentru a manca, motiv pentru care ceea ce consumam ar trebui sa fie cat mai adecvat. Este nevoie de energie pentru mestecare, pentru a transporta, pentru a digera si pentru absorbtie a alimentelor pe care le consumam, iar carbohidratii sunt cei care aduc cu pana la 30% mai multa energie decat grasimile.

Asadar, cine este interesat de diferite modalitati prin care sa slabeasca sau sa aiba grija de greutatea sa, in primul rand, ar trebui sa aiba grija la alimentatie, fiind recomandate, bineinteles, cele care sunt sanatase, care duc la accelerarea metabolismului si care sa influenteze eliminarea toxinelor. Bineinteles, medicii recomanda trei mese principale in fiecare zi, urmate de mici gustari.

Fructele ar trebui incluse in fiecare zi in viata noastra si putem incepe prin a aminti de mere si pere in special pentru ca acestea din urma aduc o senzatie de satietate, iar numarul de calorii este foarte scazut, de aproximativ 40kcal la fiecare 100 de grame. Totusi, pentru grabirea arderilor, dar si pentru scaderea valorilor insulinei se poate alege grepfrutul, iar acesta poate sa fie inclus in planul zilnic al tuturor celor care isi doresc sa slabeasca. Poti sa il consumi de cateva ori pe saptamana, ideal ar fi dupa masa sau poti alege sucul, care este mai usor de consumat. Lamaia, cea care ne face gura apa numai cand ne gandim la aceasta, poate fi consumata in fiecare zi, de regula pe stomacul gol, in combinatie cu un pahar cu apa calda astfel incat digestia sa fie reglata.

Simplul consum al ceaiului verde duce la arderea a pana la 100 de calorii, motiv pentru care putem sa il includem in planul nostru zilnic atunci cand ne dorim sa slabim. Totusi, ideal ar fi sa nu se consume mai mult de trei cani in fiecare zi pentru ca in alte conditii poate sa interfereze cu absorbtia fierului, ceea ce este de evitat in toate cazurile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu