luni, 23 octombrie 2017

Ce este de vazut in Tel Aviv


Tel Aviv este al doilea cel mai mare oras din Israel insa reprezinta centrul financiar al tarii, fiind cunoscut totodata drept orasul care nu doarme niciodata. Aici este gazduita opera nationala si filarmonica, iar plajele sale cu deschidere la marea Mediterana sunt cunoscute in intreaga lume. Astfel, cei care vor alege bilete avion Tel Aviv au la dispozitie o multime de muzee pe care sa le viziteze, insa acestia vor fi intampinati si cu nenumarate comori la tot pasul, care atesta istoria bogata.

Muzeul de Arta
Tel Aviv este foarte important pentru scena artistica a Israelului, iar in cadrul muzeului de Arta se regasesc capodopere ale unor artisti faimosi, de la Van Gogh, Monet, Degas, Henry Moore, Picasso si nu numai, alaturi de multi alti artisti cunoscuti la nivel national. Muzeul e gazduit intr-o cladire foarte moderna, ce dispune de o suprafata generoasa si care pune in evidenta fiecare opera in parte.

Casa Ben Gurion
O alta atractie inedita este Casa Ben Gurion, acesta fiind primul ministru al tarii, iar resedinta sa a fost pastrata in cele mai bune conditii de la moartea sa, astfel ca vizitatorii pot admira colectii de fotografii din viata privata a politicianului, scrisori si nu numai.

Plaja Netanya

In schimb, cum majoritatea persoanelor care aleg bilete avion Tel Aviv isi doresc sa se relaxeze sub razele puternice ale soarelui, plaja Netanya este una dintre cele mai faimoase. Nisipul sau auriu se intinde pe o suprafata de mai mult de 4 km si atrage atat localnicii, cat si turistii proveniti din alte zone ale tarii, fie din diferite colturi ale lumii. Zona este impanzita de baruri, cluburi si restaurante care servesc bucate traditionale, astfel ca turistii au la dispozitie nenumarate modalitati prin are sa isi petreaca timpul liber, experienta fiind una placuta, indiferent de preferinte sau de varsta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu